BRC FOOD
BRC FOOD

Вимоги стандарту BRC food

Стандарт BRC Food пред’являє наступні вимоги до виробника:

– офіційно заявлена готовність компанії взяти стандарти BRC Food;
– наявність діючого плану забезпечення безпеки харчових продуктів – НАССР;;
– організація системи забезпечення безпеки харчових продуктів і управління якістю
– контроль виробничих стандартів, продукції, процесів і персоналу.

Сфера застосування стандарту BRC Food

Стандарт BRC Food застосовується в сфері:

– виробництва харчових продуктів;
– виробництва напівфабрикатів і підготовки вихідних продуктів, що поставляються в якості фірмових продуктів роздрібних операторів;
– виробництва фірмових харчових продуктів;
– виробництва продуктів та інгредієнтів для підприємств громадського харчування;
– роботи підприємств, які здійснюють виїзне ресторанне обслуговування.

Які компанії впроваджують стандарт BRC Food

  • Виробники харчової продукції за вимогами з боку клієнтів, партнерів і мереж. Всі підприємства, в будь-якій країні, які постачають продукти мереж, що входять в BRC Food.
  • Виробники харчової продукції та напівфабрикатів.
  • Підприємства, що здійснюють виїзне ресторанне обслуговування.

Внутрішні вигоди впровадження стандарту BRC Food

  • Удосконалення системи харчової безпеки Вашого підприємства.
  • Підвищення безпеки Вашої продукції ще на один рівень.
  • Можливість демонстрації прихильності Вашої компанії до виробництва безпечної продукції.
  • Комплексний характер і розгляд всіх сфер безпеки продукції та правомірності.
  • Вимога до проведення постійного нагляду та підтвердження перевірки результатів коригувальних дій, вжитих за результатами невідповідностей.
  • Зниження кількості аудитів другої сторони.

Зовнішні вигоди впровадження стандарту BRC Food

  • Підвищення довіри споживачів до безпеки, якості Вашої продукції і до компанії в цілому.
  • Підвищення Вашого рейтингу в очах найбільших підприємств роздрібної торгівлі.
  • Можливість потрапити в загальнодоступний розділ Бази даних (Directory) компаній, перевірених на відповідність міжнародним стандартам BRC Food.
  • Можливість здійснення контролю постачальників в сфері дотримання вимог безпеки харчових продуктів.
  • Визнання акредитованих органів по сертифікації в країнах походження продукції.
  • Отримання сертифіката, визнаного Глобальною ініціативою з безпеки харчових продуктів (GFSI).